Welkom bij Hotel De Oude Smidse – Westernieland, uw thuis weg van huis aan de prachtige Nederlandse kust. Komt u maar binnen, hier hebt u comfort, gastvrijheid en ontspanning.

Hotel De Oude Smidse – Westernieland verwelkomt u in unieke oude wereldse charme, met de hedendaagse gemakken van vandaag. Gelegen aan de pittoreske Nederlandse kust, ons hotel is representatief voor rust en comfort in welke tijd van het jaar. Wij heten zowel zakelijke reizigers als toeristen van harte welkom.

Onze kamers zijn in stijl ingericht met alle moderne comfort. Van de prachtige bedden tot gratis draadloos internet: we zorgen ervoor dat uw verblijf aan niets ontbreekt. Rust uit in onze heerlijke kamers en word wakker met een prachtig uitzicht over het omliggende landschap.

Relax en trakteer uzelf op wellnessatelier van het hoogste niveau, dat ook uitgerust is met een sauna en fitnessruimte. Of profiteer van de prachtige omgeving per fiets, wij zullen u helpen hierbij. Na een dag vol van activiteit kan je in ons restaurant genieten van heerlijke gerechten met producten uit de streek, alsmede seizoen specialiteiten.

Aan zakelijke reizigers bieden wij moderne vergaderfaciliteiten en deskundigheid om uw evenement of bijeenkomst tot een succes te maken. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar om te helpen en gasten bij Hotel De Oude Smidse – Westernieland garanderen een aangenaam verblijf.

Bij ons hotel maakt u kennis met de warmte en gastvrijheid van het Nederlandse platteland maak herinneringen die een leven lang meegaan. Of u nu komt voor een romantisch uitstapje, een vakantie met het gezin of een zakelijke conferentie, wij verwelkomen u van harte en heten u welkom in Hotel De Oude Smidse – Westernieland.