Wij verzorgen professionele stoelmassages
Op iedere locatie in Nederland
Kies bewust voor kwaliteit, professionaliteit en ervaring
Meer ontspannen en tevreden medewerkers
Stoelmassage vermindert werkstress en verhoogt productiviteit
Klanten vertellen wat stoelmassage oplevert
Wij verzorgen professionele stoelmassages
Op iedere locatie in Nederland
Stoelmassage vermindert werkstress en verhoogt productiviteit
Klanten vertellen wat stoelmassage oplevert

Massageprofs

MassageProfs logo only transparant tiny

over ons

MassageProfs is ontstaan uit de overtuiging dat gezonde gemotiveerde medewerkers in hoge mate het succes van de organisatie beïnvloeden. Met stoelmassages op locatie weten wij feilloos een brug te slaan tussen lichamelijke en geestelijke ontspanning en de noodzaak van het behalen van beoogde bedrijfsresultaten.

over stoelmassage

Onze stoelmassage op locatie is een kort en effectief ontspanningsmoment. Het verlaagt zowel fysieke als mentale spanningsklachten, verhoogt het energieniveau en het concentratievermogen en vergroot de arbeidsmotivatie. Dit levert duurzaam resultaat op en vitale en blije medewerkers.

2006
OPGERICHT
0
MASSEURS IN NEDERLAND
0
TEVREDEN KLANTEN
0
GEGEVEN MASSAGES

onze klanten

Voordelen van bedrijfsmassage

  • Werkt stress-verlichtend
  • Bestrijdt en voorkomt RSI
  • Verhoogt de energie en productiviteit
  • Verlaagt ziekteverzuim

Voordelen van evenement massage

  • Gegarandeerde publiekstrekker
  • Houdt bezoekers langer op jouw beursstand
  • Laagdrempelig en comfortabel
  • Zorgt voor een positieve associatie met het merk of bedrijf

Eenmalige bedrijfsmassage boeken

Heb je iets te vieren of wil je de medewerkers van jouw bedrijf belonen met een stoelmassage? MassageProfs biedt bedrijven de mogelijkheid om eenmalige stoelmassage-opdrachten te boeken. Maak kennis met één van onze professionele masseurs en ervaar een massage op het werk.

Klanttevredenheid

Met trots kunnen wij zeggen dat wij bij onze klanten 100% tevredenheid scoren met onze stoelmassage dienstverlening.

Onderzoeksresultaten

Stoelmassage bewezen effectief. Informatie over de preventieve werking van stoelmassages op de werkplek.

Social Impact

MassageProfs neemt een duidelijk standpunt in; dit lichten we nader toe aan de hand van de MVO-pijlers People, Planet, Profit.

ONZE REFERENTIES

MassageProfs logo only transparant tiny

  • Bij Biogen staat gezondheid hoog in het vaandel. Een vitale organisatie met fitte werknemers draagt aanzienlijk bij aan een gezond bedrijf. Bij Biogen stellen wij de werknemers in de gelegenheid om één keer in de twee weken een stoelmassage te ondergaan. Dit creëert vitale, productieve en gemotiveerde werknemers! Kleine moeite, groot gebaar!

    Joost Kuiper - HR Directeur BIOGEN NETHERLANDS BV - Badhoevedorp
  • Kruidvat heeft samen met MassageProfs een actie gehouden in de winkel; klanten konden zich gratis laten masseren in 50 filialen, het ging om 1200 massages. Op het hoofdkantoor zijn ook 120 massages verricht. Alle reacties zijn erg positief, het zijn professionele en vriendelijke mensen.

    Suze van den Bosch - Promotion Planner Kruidvat & Trekpleister A.S. WATSON HEALTH & BEAUTY EUROPE - Renswoude
  • MassageProfs doet haar naam in alle opzichten eer aan! Fijn om mee samen te werken, deskundige masseurs en ze doen zelfs meer dan wat er beloofd wordt. Dit alles is zéker een reden om MassageProfs aan te bevelen aan andere bedrijven.

    Willie Teixeira-Waalboer - Adviseur Communicatie ING - Amsterdam
  • We zochten op zeer korte termijn een stoelmasseur. Massageprofs stond meteen klaar en binnen een dag hadden we een offerte ontvangen en een afspraak gemaakt voor ons evenement. De masseur was zeer deskundig en heel prettig in omgang met onze klanten. Een groot succes van begin tot eind!

    Carlos Lijphart - Sales & Marketing R-Go Tools B.V.

Klopt,

iedereen vindt een

massage lekker.

De ervaren stoelmasseurs van MassageProfs verzorgen professionele stoelmassages op locatie MassageProfs is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijke dienstverlener die haar klanten regionaal bedient.

Hier nog vijf andere redenen voor stoelmassage op het werk:

  • Het vermindert werkstress
  • Het verlaagt risico op verzuim
  • Het bevordert het herstel van spierweefsel
  • Het verlicht rug, nek en schouderklachten
  • Het verfrist en ontspant

stoelmassage op locatie

Om het beste uit je medewerkers te halen is het belangrijk om in hun welzijn te investeren. Gezonde en gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Succesvolle organisaties handelen hiernaar door zorgvuldig invulling te geven aan het gezondheidsbeleid. MassageProfs biedt hierin de juiste ondersteuning door het frequent verzorgen van professionele massage op locatie.

vitale medewerkers

Met stoelmassage op de werkplek draagt MassageProfs bij aan vitaal personeel en helpen wij organisaties het beste uit hun mensen te halen. Dit vertaalt zich in een verhoogde productiviteit en verlaging van het ziekteverzuim. Als toonaangevende landelijke stoelmassagedienstverlener met  ruim 10 jaar ervaring binnen de zakelijke markt weten wij feilloos een brug te slaan tussen lichamelijke en geestelijke ontspanning en de noodzaak van het behalen van beoogde bedrijfsresultaten.

effectief ontspanningsmoment

Een stoelmassage is een kort en effectief ontspanningsmoment; het verlaagt fysieke en mentale spanningsklachten, verhoogt het energieniveau en het concentratievermogen en vergroot de arbeidsmotivatie. Dit levert duurzaam resultaat op en tevreden medewerkers.

Bekijk een samenvatting van diverse onderzoeksresultaten over het effect van stoelmassage of vraag het resultaat van ons eigen klanttevredenheidsonderzoek op.

085 40 17 123

info@massageprofs.nl
Stoelmassages in heel Nederland



    Verstuurt het contactformulier uw bericht niet? Dan kunt u ons bereiken via info@massageprofs.nl of 085 40 17 123.