Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwinspecteurs
Nederland

De landelijke kwaliteitsstandaard voor inspecties

Zoek in uw provincie de Bouwinspecteur die u het meeste aanspreekt. Per Bouwinspecteur ziet u de specialismes, de woonplaats en de beoordelingen. Wilt u meer te weten komen over de Bouwinspecteur? Bekijk dan zijn/haar profiel.

Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan in het profiel van de Bouwinspecteur op de knop dat u diegene als Bouwinspecteur wilt. Uiteraard is de aanvraag volledig vrijblijvend.

U ontvangt direct een offerte of er wordt bij vragen contact met u opgenomen om de opdracht door te nemen. Wilt u gebruik maken van het voorstel? Hartstikke goed, gefeliciteerd met het vinden van uw Bouwinspecteur!

Wie past bij u?

Voor iedere opdracht een perfect passende Bouwinspecteur

Aanrader!

“Dit bedrijf ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van ons nieuwe huis. Ben zelf meegegaan naar de keuring en kreeg hele duidelijke uitleg van de persoon die deze keuring deed: waar hij naar keek, wat de ‘problemen’ waren en wat er mogelijk gedaan kon worden om het op te lossen. Kan het zeker aanraden.”

5/5

– Familie Vijfvinkel

Supersnel!

“Goed en overzichtelijk rapport

Supersnel. In de ochtend bouwkundig onderrzoek en in de avond rapport in de mail. 2x gebruik van gemaakt en 2x heel erg tevreden..”

5/5

– Familie Jaspers