Welkom op hadykunst.nl

Exposities 2020

-  De Pionier (al verkocht) en Tamme zwijnen (nog te koop) en Hier zijn we weer! in de beeldentuin van Galerie Zuid in Harskamp

woensdag 24 juni tot en met zaterdag 29 augustus 2020. Keramiek in de expositie "Denkend aan Holland", Galerie Zuid in Harskamp

- doorlopend: sieraden en bronzen in Cultuur- & ontmoetingscentrum Kreek in Oosterbeek

Laatste projecten:

Hier zijn we weer! 2017

Dit beeld is gemaakt voor De Grebbelinieroute van 14Karaats 2017 van stichting 14Karaats. In de film ziet u het maakproces en een impressie van het beeld op locatie, op een schaapskooi in Renswoude. Titel van het beeld: Hier zijn we weer! De kippen en de schapen zijn al verkocht. De overige kunstwerken van de koeien en de varkens zijn nog te koop voor 500 euro inclusief BTW en ophangsysteem.

Tamme zwijnen (acrylicone) 2016

De Tamme zwijnen (acrylicone) staan nu in de beeldentuin van Galerie Zuid en zijn alleen als set compleet te koop. Bekijk meer foto's op Tamme zwijnen (acrylicone)

Heeft u vragen of opmerkingen over hadykunst.nl neem dan gerust contact met me op. 

Hadewych Roelofsen

Muziek

Al heel wat jaren speel ik piano en de laatste jaren ook stukjes en liedjes aan het schrijven. In 2018 is River (bekijk op Youtube) gearrangeerd en uitgevoerd tijdens een benefietconcert in Oosterbeek. Tijdens het componeren visualiseer ik een landschap, waarin ik dingen beleef, die ik dan vertaal in notenschrift.

Websites

Sinds 2001 ontwerp ik zo nu en dan een website voor goede doelen, stichtingen en kunstenaars. Ik gebruik hiervoor OpenSource programma's, zoals Wordpress en Joomla. Websites die ik heb gemaakt zijn o.a.: kreekoosterbeek.nl, renkumsbeekdal.nl, daniellemuze.nl, annemiekharing.nl, jeroenhendriksen.nl, janvanijzendoorn.nl. Voor 2 stichtingen onderhoud ik een CRM-systeem.

Workshops

Ik geef creatieve workshops aan kinderen, volwassenen en aan mensen met een beperking. Alle drie even inspirerend!