Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
Armogan horlogesDamasko horlogesDavosa horlogesElysee horlogesEpos horlogesGlycine horlogesIngersoll horlogesIron Annie horlogesJunkers horlogesLaco horlogesMeccaniche Veneziane horlogesOutlet horlogesRSC horlogesSeiko horlogesTag Heuer horlogesZeppelin horloges

de populairste horloges op bensontrade.nl

Officieel dealer

BensonTrade is officieel dealer van vele merken.

Gratis verzending

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland.

28 dagen bedenktijd

Uw horloge of watchwinder 28 dagen op zicht? Bij ons geen probleem!

Kortingsysteem

Spaar tussen de 5% en 12,5% korting op uw volgende bestelling!

Horloges bij BensonTrade

Als officieel dealer van bekende horlogemerken zoals Fortis, Meccaniche Veneziane, Junkers en Epos met meer dan 18 jaar ervaring op gebied van horloges, watchwinders, horlogeboxen en horlogebandjes biedt BensonTrade u zekerheid en een uitstekende service.

Met een ruim aanbod van meer dan 40 horlogemerken vindt u bij ons altijd het geschikte horloge. Wij bieden herenhorloges en dameshorloges online aan van bekende merken zoals; Tag Heuer, Zeppelin, Glycine, Eone Time, Laco en Iron Annie.

U kunt ook zoeken op horlogetype, zoals; pilotenhorloges, klassieke horloges, duikhorloges, automatische horloges of Swiss made horloges.

Watchwinders bij BensonTrade

Als officieel verkooppunt van bekende watchwinder merken zoals Benson, Paul Design en Orbita hebben wij meer dan 18 jaar ervaring op gebied van watchwinders. Wij bieden u de meest actuele collecties, scherpe prijzen, zekerheid en een uitstekende service.

Een watchwinder gebruikt u voor het opwinden van een automatisch horloge. Door simulatie van polsbeweging voorziet een watchwinder het automatische horloge van energie waardoor het zal blijven functioneren. Dit is erg handig wanneer men meerdere automatische horloges heeft en regelmatig afwisselt zodat instellingen zoals tijd, datum en/of maanfase behouden blijven.

Het gebruik van een watchwinder verlengt tevens de levensduur van uw automatische horloge doordat de bewegende onderdelen in beweging blijven en de olie binnenin het uurwerk goed verdeeld wordt. Daarnaast is een watchwinder een handige accessoire om uw horloges veilig op te bergen en beschermt het de horloges tegen stof, condens en/of andere invloeden.

Als officieel dealer van meer dan 15 merken bieden wij u een ruime collectie watchwinders. Onze collectie bestaat uit merken zoals; Swiss Kubik, Elma Motion, RDI, Bernard Favre, Chronovision en Heisse & Söhne.

Veilig, snel en voordelig

Een horloge of watchwinder kopen doet u veilig en voordelig in onze online shop. U kunt afrekenen via iDeal, creditcard of PayPal. Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Vanuit voorraad leveren wij uw bestelling snel en degelijk verpakt af. U heeft een zichttermijn van 28 dagen en fabrieksgarantie op elk product.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur waar we gemiddeld een 9,0 scoren.

Laatste nieuws & blog

Tip voor horlogeliefhebbers: Davosa horloges

Een van onze favoriete horlogemerken is Davosa. Dit horlogemerk biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt als horlogeliefhebber; prachtige horloges, goede kwaliteit en scherpe prijzen. Er zijn diverse Davosa horloges die zich onderscheiden van andere horloges op deze gebieden. Vooral de Ternos en Argonautic collecties zijn interessant. De horloges uit deze collecties zijn vooral sportief, degelijk en ideaal voor dagelijks gebruik. Daarnaast zien ze er erg fraai uit! Een Davosa horloge koop je als je net wat anders wilt dragen om je pols dan anderen. Internationaal heeft Davosa veel fans die vooral enthousiast zijn over de prijs/kwaliteit verhouding. In dit artikel schrijven we over een paar Davosa horloges. Ben je geïnteresseerd geraakt? Lees dan vooral verder!

Davosa Ternos horloge

Een met zorg geselecteerde outfit is pas echt af met een fraai horloge om de pols. Een stijlvol horloge is tenslotte meer dan alleen een handig accessoire. Het is daarnaast ook vaak een fashion statement waar zowel dames als heren waarde aan hechten. Wanneer je een elegant en functioneel horloge wilt aanschaffen, wil je daarbij natuurlijk gaan voor kwaliteit. Een horloge is tenslotte een accessoire dat je niet aanschaft om er maar even plezier van te hebben. Een goed horloge gaat jaren mee en kan daardoor ook dienen als een waardevol erfstuk.

Een hoogwaardig horloge is gemaakt van materialen die duurzaam en degelijk zijn. Daarnaast is een horloge van kwaliteit in de basis voorzien van een hoogwaardig uurwerk. Swiss made uurwerken staan over de gehele wereld bekend vanwege de topkwaliteit en de geavanceerde technologie. Om het Swiss made label te mogen voeren moeten horlogemerken namelijk aan zeer hoge eisen en voorwaarden voldoen. Met een horloge voorzien van een Swiss made uurwerk, weet je dan ook zeker dat je kiest voor kwaliteit. Wat betreft het soort uurwerk is er daarnaast de keuze uit quartz uurwerken die werkzaam zijn met behulp van een batterij, mechanische uurwerken die functioneren middels handmatige opwinding en automatische uurwerken die beweging nodig hebben om hun werk te kunnen blijven doen. Daarbij is het horloge met een quartz uurwerk zeer punctueel en goed bestand tegen schokken en stoten. Een horloge met een automatisch uurwerk heeft echter de charme van het authentieke horloge, waarbij bij het vervaardigen van het horloge de hand van de echte vakman absoluut onmisbaar is.

Een aansprekend Zwitsers horlogemerk welke fraaie horloges produceert voorzien van de high-end Swiss made uurwerken, is het merk Davosa. Davosa is een horlogemerk met een rijke geschiedenis, die door de jaren heen nooit stil heeft gestaan wat betreft de ontwikkeling van de horloges binnen de collectie. Bij Davosa kun je als echte liefhebber van luxe horloges terecht voor modellen met zowel een meer klassieke- als meer sportieve uitstraling. Daarbij zijn de horloges binnen de Ternos en Argonautic serie van het merk het meest geliefd. Binnen beide series vinden we onder meer echte duikhorloges van absoluut onberispelijke kwaliteit. Wij vertellen je in dit artikel dan ook graag meer over een tweetal horloges afkomstig uit deze series van Davosa.

Het eerste horlogemodel dat we graag nader voor je onder de loep nemen is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60. Dit is een zeer fraai en aansprekend horloge, met een sportief en robuust karakter. Het horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast van het horloge is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Bovendien wordt deze omlijst door een draaibare bezel in de kleuren rood en blauw, waarmee dit model een echte eyecatcher te noemen is. Verder is het horloge voorzien van saffierglas, een extreem sterke glassoort.

Uiteraard vinden we in de basis van dit horloge een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3032), waarmee je er zeker van kunt zijn dat je altijd op jouw horloge zult kunnen rekenen. De Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.60 biedt daarnaast bovendien een mooie lijst extra’s. Je beschikt met dit horloge namelijk niet alleen over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook over een handige GMT functie. Het horloge is tot slot tot maar liefst 200 meter waterdicht, waarmee dit model uitermate geschikt is voor gebruik bij allerlei vormen van watersport, zoals duiken.

Het tweede Davosa horloge die we graag bij je onder de aandacht brengen, is de Davosa Argonautic BG 161.522.90. Dit horloge is eveneens voorzien van een horlogeband van edelstaal, die sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit horloge is ook gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 13 mm, wat het robuuste karakter van dit horloge benadrukt. De wijzerplaat van dit horloge is grijs van kleur en voorzien van een combinatie van oranje en witte details. Dit geeft de wijzerplaat een speelse uitstraling. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en tot wel 300 meter waterdicht. Ook bij dit horloge van Davosa wordt het kloppend hart gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk (DAV 3021). Het horloge is afsluitend voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, Superluminova en een verschroefde kroon.

De twee voorgenoemde modellen van Davosa zijn slechts een kleine greep uit de uitgebreide en gevarieerde collectie die het merk te bieden heeft. Wij bieden een fraai aanbod Davosa horloges bij ons in de webshop, waaronder de twee beschreven designs in dit artikel. Met een horloge van Davosa kies je altijd voor kwaliteit en zekerheid in combinatie met gevoel voor stijl en elegantie. Bekijk nu de vele Davosa modellen bij ons in de webshop en kies voor het horloge dat bij jou past. Wij leveren deze dan in een luxe officiële box met twee jaar garantie!

Lees meer >>Geplaatst op 14 mei 2024 om 13:54 uur

Eone Time horloges - uniek design en betaalbaar

Het juiste horloge vinden dat perfect aansluit op jouw wensen en budget is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig. Er is zoveel keuze uit verschillende merken. Wat vooral opvalt is dat veel merken zich richten op de korte termijn. Veel wisselende collecties en veel prijsdalingen. Je denkt goedkoop een leuk horloge te kopen, maar je betaalt eigenlijk al teveel en jouw horloge is snel uit de tijd. Als je het ons vraagt kan je beter een horloge kopen van een sterk horlogemerk dat consistent is qua collecties en prijzen. Jouw nieuwe horloge behoudt dan zijn waarde en je kan er jarenlang van genieten. Een van onze favoriete horlogemerken is Eone Time. Dit bijzondere horlogemerk biedt je waar van je geld. De Eone Time horloges zijn niet voor iedereen geschikt, maar juist voor diegene die een bijzonder horloge wilt dragen dat een eigen design en verhaal heeft. Lees snel verder over dit merk.

Eone Time horloge

Met een fraai horloge om de pols maak je jouw outfit helemaal compleet. Daarnaast kan een luxe horloge in een fraai design een uiting van karakter zijn, of een waar statussymbool. Meer dan eens is een hoogwaardig horloge bovendien een waardevol erfstuk gebleken. Een accessoire en sieraad in één met zoveel verschillende mogelijke functies, moet natuurlijk met de nodige zorg en aandacht worden uitgezocht. Daarbij kijkt de liefhebber uiteraard naar de kwaliteit, maar ook naar het design van het horloge. Tenslotte moet het ontwerp aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeur en passen bij de kleding waarbij je het wilt gaan dragen. Daarnaast zijn het horlogemerk en het eventuele verhaal achter een horlogemerk van belang.

Een horloge met een verhaal heeft namelijk voor menig liefhebber en verzamelaar een bijzondere aantrekkingskracht. Het maakt het dragen van het horloge extra speciaal wanneer je er wat over te vertellen hebt. Er is een  horlogemerk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten, dat niet alleen opvalt door de unieke designs binnen de collectie, maar daarnaast ook door het inspirerende verhaal dat aan de oprichting van het merk ten grondslag ligt. We hebben het dan over het vooruitstrevende horlogemerk Eone Time.  

Eone Time is een horlogemerk dat in de basis is ontstaan uit vriendschap. De oprichter van het merk, Hyungsoo Kim, kwam er door een visueel beperkte vriend achter dat er voor blinden en slechtzienden erg weinig keuzevrijheid was als het ging om kwalitatieve horloges. Vaak werd de tijd door deze horloges hardop uitgesproken, waarmee de privacy van de drager in het geding kwam. Bovendien waren deze horloges weinig trendy vormgegeven. Hyungsoo Kim vormde zo de ambitie stijlvolle horloges te ontwerpen die voor zowel mensen met een visuele beperking als zonder visuele beperking aantrekkelijk zouden zijn. Natuurlijk moesten deze horloges zo ontworpen worden dat de tijd op een andere manier zou kunnen worden afgelezen dan gebruikelijk.

De oprichting van Eone Time werd een feit door het opzetten van een succesvolle Kickstarter campagne in 2013, waarbij 15 x het bedrag werd opgehaald dan beoogd. Het eerste model horloge dat door Eone Time op de markt is gebracht, is de Eone Time Bradley. Dit horloge dankt zijn naam aan voormalig marineofficier Bradley Snyder, die zijn zicht verloor tijdens een missie in Afghanistan. Bradley ging niet bij de pakken neer zitten, maar wist tijdens de Paralympics in 2012 meerdere gouden en zilveren medailles binnen te slepen. Bovendien brak hij hierbij een wereldrecord.

Het Eone Time Bradley horloge is zo ontworpen dat mensen met een visuele handicap probleemloos de tijd kunnen aflezen, zonder daarbij de aandacht op zich te hoeven vestigen. Bovendien is dit ontwerp zeer stijlvol en elegant te noemen. Het horloge is dan ook bedoeld om met trots gedragen te worden, door mensen met- en mensen zonder een visuele handicap. Binnen de collectie van Eone Time, vinden we verscheidene varianten op de Eone Time Bradley. Zo is dit model verkrijgbaar met horlogebanden gemaakt van onder meer canvas, leder of edelstaal. Daarnaast is ook de horlogekast/wijzerplaat in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Dit maakt dat Eone Time met het model Bradley diversiteit weet te bieden, waarmee er een passend exemplaar verkrijgbaar is voor mensen met een verschillende persoonlijke voorkeur.  

We vertellen je graag meer over een specifiek Bradley model uit de collectie van Eone Time, namelijk de Eone Time Bradley Lux Gold. Dit fraaie horloge combineert een luxe blauwe lederen horlogeband, met een horlogekast en wijzerplaat in de kleur goud. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een fraai contrast. De horlogekast is gemaakt van titanium, een hoogwaardige materiaalsoort die bovendien zeer licht in gewicht is. Dit maakt het horloge zeer comfortabel te dragen. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 40 mm. De horlogeband van het horloge sluit met een vouwsluiting, wat het luxe karakter van dit model nog eens extra benadrukt. Het hart van het horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk (op batterij) van hoge kwaliteit. Hiermee ben je verzekerd van een uiterst nauwkeurige weergave van de tijd, die kan worden afgelezen op gevoel door een balletje op de wijzerplaat en een balletje aan de zijkant van de horlogekast. Voor de drager zonder visuele handicap is het horloge ook gewoon zo af te lezen. Het horloge is tot slot tot 30 meter waterdicht.

De horloges van Eone Time zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. Wij waren de eerste officieel dealer van dit bijzondere merk, zowel in België als in Nederland. Bovendien bieden wij de meest uitgebreide collectie en we hebben de meeste horloges op voorraad, zodat wij over het algemeen snel kunnen leveren. Wij leveren de horloges van Eone Time met een garantie van twee jaar en natuurlijk een duidelijke handleiding. Kies ook voor een stijlvol horloge in een uniek design en met een bijzonder verhaal, kies voor een Eone Time horloge!

Lees meer >>Geplaatst op 10 mei 2024 om 08:09 uur