Online Personal Training en begeleiding

Mijn naam is Rick Cuijpers, online personal trainer en voedingscoach.

Ik ben van mening dat een goede begeleiding de weg is naar succes. Sporten is een activiteit die veel discipline vereist. Als je bent begonnen en het valt even tegen is het belangrijk dat je niet direct opgeeft. Het geeft mij voldoening als ik samen met sporters hun gewenste doelen kan behalen op het gebied van sport, voeding en wellness. Op deze website lees je meer over hoe ik dit bereik.

Toegankelijke trainingsschema's

Het maakt niet uit of je net begint met sporten of dat je al langere tijd bezig bent. Voor iedere sporter wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. Je sport dus altijd op je eigen niveau. Ervan uitgaande dat je sprongen vooruit maakt, wordt het schema na een aantal weken aangepast. Ook als je de oefeningen te zwaar vindt, kunnen er aanpassingen worden gemaakt. Wel geldt bij sporten dat er doorzettingsvermogen van je wordt verwacht. Daar ben ik als begeleider voor: als je even niet vooruit komt, motiveer ik je zodat de oefeningen toch worden afgemaakt en je doelstellingen bereikt worden.

Alles begint met een goede voeding

Als je alleen maar fastfood eet en bergen suikers binnenkrijgt, zul je niet veel merken van alle oefeningen die je doet. Het is belangrijk dat je rekening houdt met je voeding. Naast het trainingsschema wordt er daarom ook een voedingsadvies opgesteld. Deze combinatie van factoren moet ervoor zorgen dat je je doelstellingen zo snel mogelijk kunt bereiken.

Liever trainen op locatie?

Notice: Undefined variable: resBlogs in /home/personalf/domains/personal-fitness-training.be/public_html/includes/plugin_randomBlogs.php on line 53