Webdesign

Wordpress website laten maken? het kan bij Toon Lankhorst. Naast het technisch bouwen van een goedkope WordPress website doe ik er ook alles aan om jouw website goed zoekbaar te maken. Wij begeleiden je volledig bij het kunnen onderhouden van de website. En je kunt met vragen altijd op ons terugvallen.
Meer weten over Toon Lankhorst?

Cursussen

Het onderhouden van WordPress websites is eigenlijk niet zo moeilijk.
Je moet soms alleen even op weg worden geholpen. Met een privé cursus WordPress voor beginners krijgt je inzicht in hoe bepaalde functies werken.
Wil je meer weten over het bouwen van een WordPress website, dan kan ik je daarbij helpen.

Onderhoud

Veel website eigenaren durven het niet aan of zitten er niet op te wachten om al het gedoe rondom de website zelf te regelen. Maar je kunt het onderhoud natuurlijk ook uit handen geven. Toon Lankhorst verzorgt eventueel het totale traject van fotografie, web teksten, onderhoud en optimalisatie tegen een vast en goedkoop tarief.

WordPress website laten maken?

Toon Lankhorst was in zijn werkzame leven specialist in mediatechnieken. De wereld van film, video en interactieve media hebben we achter ons gelaten. Na mijn pensioengerechtigde leeftijd bouw ik, omdat ik er goed in ben, en omdat het me actief houdt, nog steeds goedkoop WordPress websites. Naast het technisch bouwen van een goedkope WordPress website doe ik er ook alles aan om jouw website goed zoekbaar te maken. Ik begeleid je volledig bij het kunnen onderhouden van de website. En je kunt met vragen altijd op me terugvallen. Naast het bouwen van websites geef ik ook met enige regelmaat een Privé cursus WordPress en onderhoud ik voor een flink aantal klanten bestaande websites.

Toon Lankhorst

Recent gebouwde websites

goedkope wordpress website

Website voor een verhuisbedrijf uit Vijfhuizen.
Voor deze website doe wij ook het volledige onderhoud.
meermovers.nl

goedkope wordpress website

Website voor een landelijke organisatie op het gebied van Clientondersteuning Wmo, Wlz en mantelzorg. Voor deze organisatie doe ik het volledige onderhoud.
Thuisinclientondersteuning.nl

goedkope wordpress website

Website voor een physiotherapie praktijk in Utrecht.
Voor deze website doe ik het volledige onderhoud qua tekst en SEO
vrijheidphysiotherapie.nl

Wordpress website

Voor Hanzesteden bedrijfsverzekeringen uit Deventer hebben we meerdere websites gebouwd. Ook het volledige onderhoud komt voor onze rekening.
zzpgoedverzekerd.nl

Wordpress website

Voor verenigingen hanteren wij een speciaal tarief afhankelijk van de grootte van de website. Het reguliere onderhoud wordt door de klant zelf verricht.
midwinterhoornblazer.nl

Wordpress website

Webwinkel voor een arbo bedrijf in Ens. De webwinkel wordt door het bedrijf zelf onderhouden. Het algemeen onderhoud komt voor onze rekening.
dtsens.nl

Neem contact met mij op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
E-mail