DUBBELJOE

GRAFISCH ONTWERP & WEBDESIGN
one-stop-shop voor je logo, huisstijl, website, 
flyers en nog veel meer.....

eerst wat over mijzelf

Mijn naam is Linda van de Werf. Na mijn opleiding aan de kunstacademie ben ik werkzaam geweest op een reclamebureau als art-director. In deze periode heb ik veel praktische ervaring opgedaan bij drukkerijen, lithografen en fotografen. In 1992 ben ik gestart met mijn bedrijf Dubbeljoe Grafisch Ontwerp (webdesign is later toegevoegd). Sindsdien heeft de grafische wereld niet stilgestaan en grote veranderingen doorgemaakt. Ik blijf graag in de pas met de laatste ontwikkelingen op soft- en hardwaregebied en natuurlijk de "designtrends" van het moment. Uiteraard met een Dubbeljoe-twist, want creativiteit laat zich niet in een hokje plaatsen...

van A tot Z

Dubbeljoe Grafisch Ontwerp & Webdesign biedt een compleet palet aan werkzaamheden; van het ontwerpen van een logo tot het opmaken van tijdschriften, gevel- of autobelettering, verpakkingen en beurspanelen. Graag begeleid ik de klant tijdens het hele traject, van concept, ontwerp tot en met de levering van het uiteindelijke product.

Ook de samenstelling van mijn klantenkring is zeer divers door de jaren heen. Van startende eenpitters tot grote multinationals. Ik probeer altijd met 1 voet in de schoenen van de klant te gaan staan, om zodoende de best passende oplossingen te vinden, zowel creatief, commercieel als prijstechnisch.

Dubbeljoe

Start

Finish

mij kun je bellen voor...

Eigenlijk te veel om op te noemen.
Alles wat je wilt laten ontwerpen is mijn pakkie-an. Of dat nu een bedrukking is van een vlag of het maken van een compleet boek.
En... ik stop niet voordat u tevreden bent!

Logo

Het begint met het ontwerpen van een herkenbaar, creatief, sterk en goed toepasbaar logo. Dit is vaak de eerste indruk van je bedrijf!

Website

Online zichtbaar zijn is een must in deze tijd. Vele klanten vinden via deze weg jouw bedrijf. Vindbaarheid is dus erg belangrijk.

Huisstijl

Met uw logo ontwerp ik een complete huisstijl, zoals briefpapier, visitekaartjes, al het drukwerk en ook je website wordt overeenkomstig vormgegeven. En nog veel meer...

Drukwerk 

Daarnaast zul je misschien ook een flyer nodig hebben, of een vlag,  advertentie, beurspaneel, belettering, stoepbord, brochure of tijdschrift. Dat kan allemaal!