Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Welcome to my site.

Verstappen hekelt leeftijdsgrens: "Houdt jong talent tegen"

woensdag, 8 mei, 2024

Max Verstappen was in 2015 de jongste coureur ooit in de Formule 1. Hij maakte zijn debuut op zijn zeventiende, en er zal nooit meer een jongere coureur komen. De FIA paste vlak na Verstappens komst de regels aan, en Verstappen laat nu weten dat hij daar geen fan van is.

Amerikaanse politiek opent onderzoek naar Andretti-afwijzing

woensdag, 8 mei, 2024

De Amerikaanse politiek begint zich steeds feller te bemoeien met de afwijzing van de Formule 1-plannen van Andretti. Amerikaanse politici spraken zich in de afgelopen dagen al kritisch uit, maar nu blijkt dat een speciaal juridisch comité een onderzoek heeft ingesteld naar de zaak.

Stella trots op Norris: "Weet wat voor werk hier achter zit"

woensdag, 8 mei, 2024

Lando Norris schonk McLaren afgelopen weekend de eerste zege sinds 2021. De Britse coureur won zijn eerste race uit zijn loopbaan in Miami, en dat zorgde voor veel vreugde. Teambaas Andrea Stella was enorm trots, en hij droeg de zege op aan de recent overleden Gil de Ferran.

Alonso blij met gesprek FIA-president: "Zaken aanpakken"

woensdag, 8 mei, 2024

Fernando Alonso beleefde een frustrerend weekend in Miami. De Aston Martin-coureur liet zijn ongenoegen blijken nadat er in de sprintrace geen straffen werden uitgedeeld na een crash. Alonso was furieus, en inmiddels heeft hij zijn zorgen besproken met FIA-president Mohammed Ben Sulayem.

Viscaal maakt Hypercar-debuut op Laguna Seca

woensdag, 8 mei, 2024

Bent Viscaal beleeft een bijzondere week. Op maandag werd bekend dat hij weer gaat deelnemen aan de 24 uur van Le Mans, en nu is ook duidelijk geworden dat hij zijn Hypercar-debuut zal gaan maken. Hij neemt aankomend weekend deel aan de IMSA-race op Laguna Seca.

Oude belofte Norris duikt op na eerste zege

woensdag, 8 mei, 2024

Lando Norris won afgelopen weekend in Miami zijn eerste race. De Britse McLaren-coureur moest er een paar jaar opwachten, maar nu mocht hij eindelijk zijn feestje vieren. Al snel doken beelden op van een oude belofte van Norris, die hij nu moet gaan inlossen. Norris wordt al jaren gezien als één van de grootste talenten [...]

Verstappen grapt om Trump: "Valt niemand mij lastig!"

woensdag, 8 mei, 2024

De Grand Prix van Miami werd afgelopen weekend bezocht door veel beroemdheden. Ook de controversiële Amerikaanse oud-president Donald Trump was aanwezig. Max Verstappen maakte zich er niet druk om en hij kon er zelfs wel een beetje om lachen.

Emotionele Hamilton wil weer gaan winnen

dinsdag, 7 mei, 2024

Lewis Hamilton is bezig met zijn laatste maanden bij Mercedes. Na dit seizoen vertrekt hij naar het team van Ferrari. De Britse zevenvoudig wereldkampioen wil er nu nog het beste van maken bij Mercedes. Hij begon op een tegenvallende wijze aan het seizoen, en hij vindt het zwaar dat hij al jaren niet meer heeft [...]

‘Red Bull introduceert nieuwe updates in Imola’

dinsdag, 7 mei, 2024

Over twee weken gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Grand Prix van Emilia-Romagna op het circuit van Imola. Het belooft een spannend weekend te worden, want het lijkt er op dat ook het team van Red Bull Racing een groot updatepakket gaat introduceren in Italië.

Safety Car zorgde voor chaos: "Straks heeft Lando een ronde voorsprong!"

dinsdag, 7 mei, 2024

Lando Norris schreef afgelopen weekend de Grand Prix van Miami op zijn naam. De Britse McLaren-coureur profiteerde van de Safety Car, maar het leek er heel eventjes op dat de wedstrijdleiding hier volledig de mist in ging. Max Verstappen stelde tijdens de race zelfs dat Norris een rondje voorsprong kon pakken door de blunder.