Experts in renoveren

Jouw huis, appartement of kantoor renoveren? Denk je aan een totaalrenovatie, deelrenovatie of een aan- en bijbouw? Onze ervaren renovatie-experts staan dagelijks klaar om jou te ontzorgen van start tot oplevering.

Waarom Renoffice?

Wij nemen je kopzorgen over

Door transparante communicatie en professionele werfopvolging brengen wij jaarlijks meer dan 300 renovatieprojecten tot een goed einde. Met meer dan 35 jaar ervaring is Renoffice dé referentie op de renovatiemarkt. Dankzij deze jarenlange expertise leiden wij ook jouw project in goede banen. Altijd met oog voor kwaliteit en respect voor jouw budget.

 Ontdek onze aanpak

Persoonlijke aanpak van onze coördinator
  • Professionele begeleiding
  • Respect voor jouw budget
  • Transparante communicatie
  • Volg je project 24/7 via Renonline
  • Samenwerking met kwalitatieve aannemers

Renoveer met Renoffice en maak
je huis energiezuinig

Domotica woning

Domotica

  De ruimtes in je woning individueel verwarmen of koelen? Het licht automatisch laten uitdoven bij het verlaten van de ruimte? De…
ontdek nu
Duurzame isolatie

Isoleren

  Is jouw woning slecht geïsoleerd? Dan gooi je letterlijk je (dure) energie door ramen, deuren, muren, vloeren en daken. Een goede dak-,…
ontdek nu
Warmtepomp woning

Warmtepomp

  Creëer je eigen warmte! Een warmtepomp haalt energie uit natuurlijke bronnen zoals de lucht, de bodem of het grondwater. Deze energie…
ontdek nu
Duurzame zonnepanelen

Zonnepanelen

  Dankzij een investering in zonnepanelen wek je - met behulp van de zon - zelf elektriciteit op. Je bent zelfvoorzienend en dus minder…
ontdek nu
Zes stappen voor een vlotte renovatie

Jouw renovatieproces

Veelal gaat een renovatie gepaard met heel wat kopzorgen. Het vinden van aannemers, het zoeken naar bouwmaterialen, het respecteren van veiligheidsvoorschriften, op welke premies heb ik recht. En zo kan je blijven doorgaan. Maar de renovatiecoördinatoren van Renoffice staan voor je klaar! De experts beleiden je door het hele renovatieproces. Steeds met het oog op de vooropgestelde planning en met respect voor jouw budget. 


Ontdek jouw persoonlijke aanpak

werkwijze

 

Persoonlijk

Centraal aanspreekpunt

Transparantie

Duidelijke afspraken

Renonline

Volg jouw renovatie 24/7

Kwaliteit

Professionele werfopvolging

Hulp nodig bij jouw renovatie?

Praat met onze adviseur

Waarom renoveren met Renoffice?

  • Bewaking van kwaliteit & budget
  • Transparante communicatie
  • Persoonlijke opvolging van jouw project

Vertel ons over jouw project. Binnen de 24 uur neemt onze renovatie-adviseur contact met je op!

laat je inspireren

Renovatietips

Nood aan tips rond renoveren? Elke maand gebruiken duizenden mensen zoals jij onze website om meer te weten rond renoveren en verbouwen. Laat je alvast inspireren en ontdek onze populairste artikels.

Vergunning nodig?
Hoe weet ik of ik een bouwvergunning nodig heb?
Lees meer

Een te renoveren huis kopen.
Hierop moet je letten.
Lees meer

Energie besparen in huis.
Leningen voor energiebesparende investeringen.
Lees meer

Verbouwplannen?

Ons renovatie-advies

  1. Informeer je grondig

    Verzamel zoveel mogelijk info over je verbouwplannen via het internet, forums, (ver)bouwbeurzen, tijdschriften, etc. Kom zo meer te weten over de soorten bouwmaterialen, de kwaliteit ervan, de prijzen, etc. Grote werken met veel breekwerk en/of het verwijderen van dragende muren? Dan is het écht wel een must om een renovatiecoördinator aan te spreken.

  2. Ga na wat je zelf kan

    Als je de nodige ervaring én de tijd hebt, kan je ongetwijfeld bepaalde kleinere verbouwingen ook zelf doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleinere afbraakwerken.

  3. Stel een budget op

    Verbouwen kost geld. Wat is het maximale bedrag dat je kan en wil uitgeven? Ga je het renovatieproject met eigen middelen financieren of via een lening? Ga zeker ook na van welke renovatiepremies je kan genieten!

  4. Vraag verschillende offertes

    Probeer steeds meerdere prijsoffertes te verzamelen. Dit doe je handig bij twee of drie aannemers, zodat je niet voor elk deelaspect bij een andere aannemer moet aankloppen. Check of alle noodzakelijke aspecten en kosten erin zijn opgenomen. Dit is iets waar een renovatiecoördinator van Renoffice een grote meerwaarde kan bieden!

  5. Kies een renovatiecoördinator

    Kies steeds voor een renovatiepartner die transparant, professioneel, klantgericht en kostenbesparend te werk gaat. Het is soms verleidelijk om vele renovatiewerken zelf uit te voeren. Veelal is het echter toch aangewezen om die werken door vakmensen te laten uitvoeren. Dit garandeert de kwaliteit, veiligheid en snelheid van de uitvoering. Zij beschikken immers over de nodige ervaring en volgen jaarlijks ook de laatste bijscholingen.

  6. Planning

    Vraag steeds vooraf een heldere planning van de werken. Dit biedt inzicht in de verschillende stappen en de verwachte einddatum en laat je toe om de voortgang nauwkeurig te volgen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij het onderhandelen van het samenwerkingscontract kun je eventueel ook een vertragingsclausule laten opnemen.

Vertel ons jouw project

Onze adviseur contacteert je binnen de 24 uur.