Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste in de regio

Veel Tevreden Klanten

Beoordeling: 9/10

TopTrap Traprenovatie

Traprenovatie Showroom

Als een van de weinige traprenovatie bedrijven hebben wij een eigen showroom waar u de ruime collectie met eigen ogen kunt ontdekken.

Beste Prijs

Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij de beste prijs geven. Voor slechts € 2195,- heeft u al een mooie traprenovatie met overzettreden.

Klanten Zijn Tevreden

Wij hebben al vele traprenovaties naar tevredenheid uitgevoerd. Klanten beoordelen ons met een 9 uit 10. Bekijk de reviews hieronder.

Ontdek meer over

TopTrap Traprenovatie

TopTrap is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige traprenovaties.

✔︎ Jarenlange ervaring

TopTrap bestaat al 20 jaar en dat is te zien in de efficiënte werkwijze. Onze experts hebben elk meer dan 10 jaar ervaring met het renoveren van allerlei soorten trappen.

✔︎ Op maat gemaakt

TopTrap is een van de weinige traprenovatie bedrijven waar uw traptreden nog met de hand bewerkt worden. Persoonlijke aandacht en oog voor detail kenmerkt onze werkwijze.

✔︎ In heel Noord-Holland

Wij zijn dé specialist van Noord-Holland als het gaat om traprenovatie. Wij zijn prominent aanwezig in de regio’s Purmerend, Haarlem, Alkmaar, Almere, Amsterdam en Den Helder.

monteur toptrap traprenovatie

20 +

Jaar Ervaring


Ontdek de ruime

Traprenovatie Collectie

TopTrap kan uw trap bekleden met diverse hoogwaardige materialen. Kies uit PVC, Polypropeen, CPL, Hout of Laminaat traptreden.
PVC open traprenovatie voorbeeld

PVC traprenovatie

Een traprenovatie met PVC is onze specialiteit. Wij maken uw trap op maat met nieuwe PVC overzettreden. PVC is duurzaam en eenvoudig te reinigen.

traprenovatie laminaat voorbeeld

Laminaat traprenovatie

Laminaat en CPL is goed alternatief voor echt hout. Profiteer van het gemak van kunststof met de natuurlijke en authentieke uitstraling van hout.

trap bekleden met Hout voorbeeld

Hout traprenovatie

Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke tint, structuur en kwaliteiten, waardoor elke traprenovatie met massief hout een unieke uitstraling heeft.

Sfeervolle-trapverlichting

Trapverlichting

Zet uw nieuwe trap direct in de spotlights met trapverlichting. Dit is niet alleen praktisch voor als het ’s avonds donker is, maar staat ook prachtig modern.

Monteur toptrap traprenovatie

20 +

Jaar Ervaring


Ontdek onze

Traprenovatie werkwijze

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Ontdek onze efficiënte traprenovatie werkwijze.

1. Nieuwe trap ontwerpen

Bepaal eerst hoe de trap er uit komt te zien. Vooraf wordt een ontwerp opgesteld waarbij we uw wensen in acht nemen. Na goedkeuring start de traprenovatie.

2. Traptreden op maat maken

Bij TopTrap worden uw nieuwe traptreden nog echt met de hand bewerkt. Persoonlijke aandacht en oog voor detail kenmerkt onze werkwijze.

3. Een zorgvuldige afwerking

Uw trap wordt afgewerkt in de gewenste kleur, eventueel met trapverlichting. Accessoires zoals trapleuningen, een antislip laag of een traphek kunnen wij ook doen.

Maarten Tieman
Maarten Tieman
2023-12-23
Prima geholpen/geadviseerd. Binnen 5 weken wordt gemonteerd. Komt zeker goed. Lekker snel.
Richard van Vliet
Richard van Vliet
2023-12-12
Na een goed advies en prima offerte heeft Marcel bij ons twee trappen gerenoveerd. Het is schitterend mooi geworden, ondanks dat er wel een opvallende plek zit in het patroon. Maar Marcel heeft er alles aan gedaan om die zo min mogelijk te laten opvallen. Klasse werk. Groet Richard en Yvonne van Vliet
Yvonne Muller
Yvonne Muller
2023-11-17
In 2021 twee trappen laten bekleden, supertevreden over de informatie over de het advies/koop en het bekleden van de trappen, makkelijk te onderhouden. Het advies aan onze zoon en schoondochter gegeven om ook naar Toptrap te gaan voor hun nieuwe woning. Wat leuk na een dagje klussen in hun huis vinden we vandaag een VVV bon in de brievenbus omdat we Toptrap geadviseerd hebben. Dat is nog eens leuk thuis komen, dankjulliewel! Vr.groet, Harry & Yvonne Muller
W Klinkenberg
W Klinkenberg
2023-11-07
Wij zijn ontzettend blij groetjes luuk en wilma koerts met onze trap. Twee gezellige vakmensen, Marcel en Johnny over de vloer, wat wil je nog meer.
Remon Koerse
Remon Koerse
2023-10-05
Zeer tevreden over de kwaliteit en netheid van de monteur. Alles keurig en strak achtergelaten. Goed voorgelicht door de verkoopadviseur in de showroom
tst872008
tst872008
2023-09-22
Trap kraakt. Super service. De kraak os zeer snel en vakkundig verholpen. Vakmensen.
Herbert Groot
Herbert Groot
2023-09-07
Super tevreden met 2 gerenoveerde trappen. Alles volgens afspraak en een heel mooi eindresultaat!!! Marcel is een vakman en tevens een hele aardige gozer!
Rudolph Snijder
Rudolph Snijder
2023-08-02
Volledig nieuwe trap van de 1e verdieping naar zolder geplaatst. Vanwege drukte moest de medewerker dat alleen doen. Hij had hiervoor alleen de ochtend nodig. Trap uitstekend geplaatst. Pleegde goed overleg, werkte zeer netjes. Geen enkele op- of aanmerking heb ik. Ben dus zeer tevreden.
Brian Oevermans
Brian Oevermans
2023-07-06
Wat een wereld zaak is Top Trap, bij binnenkomst al hartelijk welkom geheten door Rob en daarna zeer vakkundig geholpen met het uitzoeken van de nieuwe trap bekleding. Eerste instantie alleen de trap naar de eerste verdieping laten doen maar omdat wij zo tevreden zijn ook de trap naar de tweede verdieping laten doen daarna. Zeer vakkundig gelegd en het resultaat is echt heel mooi. Door een stomheid heb ik later iets op de trap laten vallen waardoor er drie lichte beschadigingen waren ontstaan, gelijk een mail gestuurd of dit gemaakt kan worden en twee weken later stond er alweer iemand op de stoep om de beschadigingen te repareren. Echt een top service dit zie je zelden nog. Rob en collega's bedankt voor alles.
Madeleine de Jager
Madeleine de Jager
2023-06-30
Héél tevreden over zowel het uitzoeken van nieuwe trapbekleding in de showroom in Purmerend, als de nieuwe bekleding op de trap. Erg vriendelijke medewerkers. Heel deskundig, keurig op tijd en alles opgeruimd & netjes opgeleverd. Top werk, bedankt Johnny..
Trapbekleding

Traprenovatie met zijkanten

Een traprenovatie met overzettreden zorgt ervoor dat uw trap op een relatief eenvoudige manier een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Echter, een trap bestaat uit meerdere…

Lees meer »

Veelgestelde vragen over traprenovatie

Heeft u vragen over de traprenovatie of het onderhoud van uw trap? Wij hebben de veelgestelde vragen alvast beantwoord.

Voor een trap renoveren tegen de scherpste prijzen zit u goed bij TopTrap. Een traprenovatie is al mogelijk vanaf € 2.195,- (prijs inclusief btw en montage). Neem contact op om een offerte op maat aan te vragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Al onze producten zijn geschikt voor zowel dichte als open trappen. U kunt kiezen uit de volgende materialen: PVC/CPL/laminaat/hout/Polypropeen overzettreden. Daarnaast kunt u de trap afwerken met trapverlichting, trapleuningen of een traphekje bijvoorbeeld.

De traprenovatie neemt gemiddeld 1 werkdag in beslag en de gemiddelde levertijd is 8 weken.

Bezoek de showroom

Toptrap showroom buitenkant
Goedendag, hoe kunnen we u helpen?