Ga naar de inhoud

Talent-EVENT in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink Obdam

Kunstenmaker in beeld, zang, dans en cabaret, Peter Beentjes, heeft een uitgebreide carrière achter de rug en heeft een ruime ervaring in het organiseren van horeca-bedrijfsevenementen, themafeesten, talentscouting en in het begeleiden van (jonge en oudere) talenten. Nu, eenmaal gepensioneerd, wil hij zijn ervaring en expertise inzetten in zijn nabije omgeving. Sociaal- Cultureel Centrum De Brink is daar uiteraard de uitgelezen locatie voor.

Gezamenlijk roepen wij talenten uit de omgeving op om zich aan te melden voor de te organiseren Talentendag. Alle talenten zijn welkom, dus of je nu zingt, danst, toneelspeelt, kookt/bakt, een circusact opvoert of een kunstzinnig talent hebt dat je op het podium kunt presenteren, álle talenten zijn welkom en alles mag.

Eind van dit jaar of in het voorjaar van 2025 zal de uiteindelijke Talentendag zijn beslag krijgen en natuurlijk zit daar, net als bij Holland Got Talent, een wedstrijdelement aan verbonden. Tot die tijd wil Peter zich graag inzetten -indien dat gewenst is- om de aangemelde talenten te begeleiden en ze zo tot een (nog) hoger niveau te brengen.

Meld je aan!

Wil je je talent laten zien op het podium? Aarzel dan niet en meld je aan voor het Talent-EVENT