Adverteren bij Daisycon Adverteren bij Daisycon
 Wat is LinkSpot ?


LinkSpot Standaard is een webdirectory waaraan iedereen zijn/haar site kan toevoegen. Op diverse manieren kunnen deze sites weer gevonden worden. Eenvoudiger dan een zoekmachine, maar minstens zo doeltreffend.
Wanneer je een link naar ons terugplaatst kom je hoger in de ranglijsten en ontvang je daardoor ook meer bezoek.
Het is echter niet verplicht om terug te linken bij LinkSpot Standaard.

LinkSpot+
Wat LinkSpot enigszins uniek maakt is de mogelijkheid dat de gebruikers op hun eigen site zelf ook actief de sites binnen LinkSpot kunnen promoten. Dit wordt gedaan dankzij een klein stukje code wat op je pagina('s) moet worden gezet. Dankzij dit stukje code komt er een klein venster op de pagina waarin maximaal 5 willekeurige links staan.
Voor elke keer dat een pagina met de code getoond wordt (een zgn. view), dan worden er credits (1 of 2, afhankelijk van het type venster) op jouw naam bijgeschreven. Voor elke keer dat jouw link op een andere pagina getoond wordt, wordt er weer 1 credit afgetrokken. Hoe vaker dus je pagina bezocht wordt, des te vaker zal jouw site ook gepromoot worden.

Er zijn 2 soorten vensters: 1 zonder logo en waarbij je zelf de kleuren van de tekst en de achtergrond kunt aanpassen (links) zodat deze netjes in je eigen site te verwerken is en 1 met daarin het logo van LinkSpot en de standaard LinkSpot kleuren (rechts). Indien je het eerste venster gebruikt verdien je per view 1 credit. Gebruik je het 2e venster, dan krijg je per view 2 credits. Wij maken dit verschil omdat de rechter uitvoering beter opvalt en er zo dus meer reclame voor Linkspot wordt gemaakt. Dit heeft uiteraard voor iedereen een gunstige uitwerking!

Uiteraard zit er wel een kleine beveiliging in het systeem. Zo is het niet mogelijk om binnen 6 uur meerdere malen direct achter elkaar je eigen pagina op je scherm te tonen om credits te verdienen. Je krijgt maar 1 credit en daar blijft het bij. Ook andere gebruikers zijn hier dus niet de dupe van: alleen bij de eerste view gaan er credits af.

Extra credits verdienen is ook makkelijk: indien iemand zich aanmeldt bij LinkSpot via jouw site, dan krijg jij daar 100 credits voor terug!

Er zijn maar enkele kleine regels indien je meedoet met LinkSpot+:

  • je moet op je website 1 van de vensters hebben staan, het maakt niet uit waar die staat of op hoeveel pagina's
  • de code mag niet worden aangepast, hierop wordt gecontroleerd!
  • het is wel toegestaan het venster in een popup te verwerken, echter wij raden dit af dankzij de vele popupstoppers van tegenwoordig
  • alleen indien je nog credits hebt wordt jouw site getoond
  • genereert jouw site geen views, dan zal jouw site uiteraard ook niet getoond worden; je hebt simpelweg geen credits meer
  • credits sparen mag ook, je plaatst dan wel het venster maar je doet verder niet actief mee met LinkSpot+

Meedoen
Indien je mee wilt doen, meld dan direct je site aan. Na de aanmelding kun je desgewenst direct al meedoen aan LinkSpot+, dit doe je via 'Mijn LinkSpot'. Hier hoef je alleen maar in te vullen of je mee wilt doen of niet en je krijgt dan jouw code te zien. Ook kun je instellen of je op jouw pagina wel of geen links naar erotische sites wilt tonen.

Een combinatie van een webdirectory en het LinkSpot+ systeem zul je niet snel ergens anders tegenkomen! Meld je dus snel aan en profiteer van de extra bezoekers die je dat zal opleveren!
Coolblue algemeen - Onze shops
 

Home - Wat is Linkspot - Zoeken - Alle Links

Copyright 2023 Dannik.nl. All Rights Reserved.